Over ons

Strategisch communicatiebureau voor natuur, groenbeheer en energietransitie

Ben Menting De Buitenwacht stakeholdersanalyse strategische communicatie

Ben Menting

Na een studie Milieukunde en Landbouw is Ben jarenlang landbouwjournalist geweest. Vervolgens werkte hij als communicatiespecialist bij verschillende bureaus voor de agrarische sector tot hij besloot om zelf het ondernemerschap op te pakken. Sinds 2013 is hij eigenaar van Bureau Ben en ondersteunt organisaties op het gebied van hun communicatiestrategie. Met zijn doortastende blik zorgt hij voor orde in complexe vraagstukken.

Thijs Menting, PhD

Vanuit zijn bedrijfswetenschappelijke en filosofische achtergrond heeft Thijs veel interesse in strategische vraagstukken, in het bijzonder op het gebied van duurzaamheid. Na een promotie in de filosofie over doelmatigheid van de natuur heeft hij de academische wereld achter zich gelaten. Ondertussen werkt hij al verschillende jaren als communicatiespecialist. Een analytische en strategische blik, een brede interesse en een enthousiaste grondhouding karakteriseren zijn werkwijze.

De Buitenwacht stakeholdersanalyse strategische communicatie
De Buitenwacht strategisch communicatiebureau voor natuur, groenbeheer en energietransitie stakeholdersanalyse participatie
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op onze website.