Over ons

Intermediairs voor duurzame initiatieven

Ben

Tijdens mijn loopbaan als journalist, communicatiespecialist en intermediair ben ik steeds geboeid geweest door milieu, natuur en sociale interacties. Mijn streven is het bevorderen van samenwerking van mensen en organisaties.

Sinds 2013 ben ik eigenaar van De Buitenwacht, het adviesbureau dat duurzame initiatieven ondersteunt met onderzoek, advies en projectleiding. Hierbij komt de expertise die ik heb opgebouwd in allerlei sectoren goed van pas. Ook heb ik een groot netwerk.

Momenteel is energietransitie de core business. Er zijn explosieve ontwikkelingen gaande bij de toepassing van duurzame energie. Op tal van terreinen is er vraag naar kennis, samenwerking en structurering. Als intermediair draag ik bij aan deze initiatieven die leiden tot concrete resultaten. Met mijn doortastende blik zorg ik voor orde in complexe vraagstukken.

Maaike

Na het behalen van mijn bachelor Sociologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, begon ik bij De Buitenwacht. Hier kan ik de onderzoeksvaardigheden en maatschappelijke kennis toepassen die ik tijdens mijn studie heb opgedaan. Mijn achtergrond als socioloog is waardevol in dit werk, omdat de energietransitie over meer gaat dan alleen technologische oplossingen: het is ook een maatschappelijke transformatie. Ik hoop samen te blijven werken aan boeiende projecten en een positieve impact te maken.

06 83 80 95 84
m.thuis@de-buitenwacht.nl

Jelle

Ik ben 21 jaar, geboren en getogen in de Achterhoek en ben stagiair bij de Buitenwacht. Als student Klimaat & Management hou ik mij tijdens de stage bezig met de verduurzaming van bedrijfspanden en de netwerkcongestie. Ik hou ervan om mijn opgedane kennis in praktijk te brengen en ben niet bang het gesprek aan te gaan. Zelf ben ik graag in de natuur en een echt mensenmens.

De Buitenwacht strategisch communicatiebureau voor natuur, groenbeheer en energietransitie stakeholdersanalyse participatie
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op onze website.