Over ons

Intermediairs voor ecologische innovaties

Ben Menting

Na een studie Milieukunde en Landbouw is Ben jarenlang landbouwjournalist geweest. Vervolgens werkte hij als communicatiespecialist bij verschillende bureaus tot hij besloot om zelf het ondernemerschap op te pakken. Sinds 2013 is hij eigenaar van De Buitenwacht en ondersteunt organisaties op het gebied van hun communicatiestrategie. Met zijn doortastende blik zorgt hij voor orde in complexe vraagstukken.

Thijs Menting, PhD

Filosofen zijn als geen ander geoefend in het analyseren en extrapoleren van uiteenlopende scenario’s en het scheiden van hoofd- en bijzaken. Deze vaardigheden komen van pas bij de transities naar een duurzame samenleving. Dat is immers niet alleen een grote technische en planologische opgave, maar bovenal een paradigmawisseling van jewelste. Vandaar dat Thijs na zijn promotie in de filosofie over doelmatigheid van de natuur besloot om zijn analytische vaardigheden voor deze transitie in te zetten. Hij is als bedenker en mede-initiatiefnemer van De Buitenwacht betrokken bij verschillende ecologische innovaties.

De Buitenwacht strategisch communicatiebureau voor natuur, groenbeheer en energietransitie stakeholdersanalyse participatie
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op onze website.